Pedicure & Manicure Aalsmeer

Welkom bij Moments in Aalsmeer, uw bestemming voor topkwaliteit pedicure en manicure. Onze behandelingen zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar deskundige nagelzorg. Wij bieden een ontspannende en verfijnde ervaring, waardoor uw handen en voeten er niet alleen fantastisch uitzien, maar u zich ook verfrist en vernieuwd voelt. Kies voor Moments voor professionele pedicure en manicure in Aalsmeer en laat ons uw nagels tot in de perfectie verzorgen.

Waarom kiezen voor onze Pedicure en Manicure behandelingen?

Kiezen voor mijn pedicure en manicure in Aalsmeer betekent kiezen voor persoonlijke zorg en aandacht voor detail. Als ervaren specialist, bied ik een scala aan behandelingen aan die niet alleen de schoonheid van uw nagels verbeteren, maar ook bijdragen aan uw persoonlijk comfort en welzijn. Van een ontspannende behandeling tot nauwkeurige nagelverzorging, mijn diensten zijn erop gericht om uw handen en voeten te revitaliseren, zodat u zich verzorgd en vernieuwd voelt. Ervaar de toegewijde zorg van mijn pedicure en manicure diensten.

Onze Pedicure behandelingen

Pedicure (kort)

Bij Moments in Aalsmeer bent u welkom voor professionele en snelle pedicurebehandelingen, ideaal voor diegenen met een druk schema die toch verzorgde voeten wensen. Reserveer uw behandeling en geniet van deskundige voetverzorging die u weer op de been helpt. Ervaar een behandeling die specifiek is afgestemd op uw voetverzorgingsbehoeften, voor een gevoel van vernieuwing en comfort.

Maak een afspraak

Pedicure (lang)

Bij Moments in Aalsmeer kunt u genieten van een uitgebreide pedicurebehandeling die ontworpen is voor diepe verzorging en ontspanning van uw voeten. Neem de tijd om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen met een behandeling die niet alleen esthetisch, maar ook therapeutisch is. Boek uw uitgebreide pedicure en ervaar de luxe van grondige voetverzorging die u een verjongd en verfrist gevoel geeft.

Maak een afspraak

Onze Manicure behandelingen

Manicure (20 min)

Bij Moments in Aalsmeer kunt u terecht voor een professionele en efficiƫnte manicure van 20 minuten, ideaal voor de drukbezette individuen die verlangen naar verzorgde handen. Reserveer uw sessie en laat uw handen deskundig verzorgen, aangepast aan uw specifieke verzorgingswensen. Geniet van een snelle, maar complete behandeling die uw handen een gevoel van vernieuwing en elegantie geeft.

Maak een afspraak

Manicure + Gellak (45 min)

Bij Moments in Aalsmeer bieden we een uitgebreide manicure met gellak van 45 minuten, perfect voor wie langdurig verzorgde en stijlvolle nagels wenst. Reserveer uw behandeling en geniet van een zorgvuldige nagelverzorging afgerond met een keuze uit onze duurzame gellakken. Dit geeft u prachtige nagels die niet alleen direct droog zijn, maar ook lang meegaan. Ervaar de perfecte combinatie van schoonheid en gemak met onze Manicure + Gellak service.

Maak een afspraak