Over Mij

Wat een genoegen dat u interesse toont in mijn salon. Voor degenen die mij nog niet kennen, laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Tess Tegelaar, geboren in Mijdrecht en tegenwoordig woonachtig in Uithoorn met mijn partner en twee prachtige kinderen.

Mijn reis in de schoonheidsbranche begon tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, waar ik de kans kreeg mijn kennis te verrijken door twee keer naar het buitenland te gaan. Ik mocht mijn vaardigheden aanscherpen in een 5-sterren wellnesshotel in Oostenrijk en een luxueus hotelcomplex op het betoverende Gran Canaria.

In 2013, net na het afronden van mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste, trad ik op 21-jarige leeftijd toe tot het bedrijf van mijn moeder. Naast de kapsalon die zij runde, nam ik de verantwoordelijkheid op me voor de schoonheidssalon. Het ondernemerschap stroomt al van jongs af aan door mijn bloed.

In 2017 nam ik de tijd om mijn salon grondig te evalueren en maakte ik enkele aanpassingen aan het uiterlijk en de stijl van Moments.

Eind 2022 heb ik een belangrijke beslissing genomen: ik liet de kapsalon los en richtte me volledig op de schoonheidssalon, waar mijn ware passie en liefde voor het vak liggen. Sinds 2023 ben ik gevestigd in Aalsmeer, op de Hornweg. Hier heb ik de salon volledig verbouwd tot een prachtige, rustige en sfeervolle beleving.

Maak een Afspraak
portret van Tess

In juni 2023 ontving ik een uitnodiging voor de nominatie voor Ondernemer van het Jaar 2023/2024. Ik mocht strijden voor de titel Beste ZZP’er van heel Aalsmeer en omstreken. Ik mag u vertellen dat ik heb GEWONNEN en mezelf de ZZP’er van 2023/2024 mag noemen!! Deze unieke kans was echt een ontzettende gave ervaring waarvan ik veel heb mogen leren en dan ook nog eens mogen winnen is helemaal een erkenning voor mijn salon.

Mijn klanten zouden mij omschrijven als een positieve, gepassioneerde vakvrouw die altijd het beste met hen voor heeft. Samen stellen we een plan van aanpak op en streef ik er naar om jou doelen op het gebied van huidverbetering te behalen. Dit doe ik op een veilige, hands-on manier, waarbij ik gebruik maak van verschillende massagetechnieken.

Mijn specialisaties zijn onder andere de bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, huidverbeterende behandelingen en lichaamsmassages doormiddel van cupping. Ook volg ik de laatste trends op de voet en blijf ik mij verbeteren in de behandelingen die ik al uitvoer.

Wilt u meer weten over mijn behandelingen? De informatie hierover vind u elders op de website. Of kijk voor de laatste nieuwtjes op mijn sociale media.

Komt u er niet uit? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in mijn salon en samen met u te werken aan het bereiken van de mooiste versie van uzelf.

Maak een afspraak