Lichaamsbehandelingen

Bij Moments staat jouw schoonheidsspecialiste voor je klaar. Voor een massage als de perfecte behandeling tegen stress en hoofdpijn. Maar ook als je een gladde huid wenst zonder overtollige haargroei. Met harsen verwijderen we alle ongewenste haren.

Lichaamsmassages

Bij schoonheidssalon Moments bieden wij  korte en langere lichaamsmassages aan. Boek nu jouw massage en geniet van een moment voor jezelf.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een weldadige massage voor een optimaal ontspannen gevoel. Met warme olie en hotstones wordt jouw lichaam gemasseerd.

De hotstone massage staat bekend om zijn therapeutisch effect; de massage met verwarmde basaltstenen verlicht stress en werkt ontgiftend, ontspannend en afvoerend. Een hotstone massage heeft daarnaast ook de volgende werking:
• Verhoging en activering van de bloedtoevoer naar het spierweefsel
• Verhoging en activering van het lymfesysteem
• Vermindering en verdoving van zenuwpijnen
• Verbetert het spijsverteringsproces
• Brengt hormonen in balans
• Maakt blokkades los

Bekijk tarieven

 

Harsen

Heb je last van ongewenste lichaamsbeharing? In onze schoonheidssalon verwijderen wij alle overtollige haren; snel, hygiënisch en langdurig.

Wij harsen met ‘clean and easy’; een hygiënische methode waarmee de warme hars via een roller op de huid wordt aangebracht. De hars wordt daarna met een strip van de huid verwijderd. De haren verdwijnen met haarzakjes en al zodat je langer een gladde en verzorgde huid hebt.

Bekijk tarieven