Gezichtsbehandelingen

Bij Moments kun je terecht voor huidverbetering en verzorging. Van een korte behandeling tot een complete luxe gezichtsbehandeling.

HANNAH XPRESS | 50 min The hour of power!
In de 50 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH XPERIENCE | 75 min The total package!
Tijdens deze behandeling wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

HANNAH INTENSE TREATMENT |  Peel and boost!
De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE | Ook mogelijk in kuurverband!
Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

HANNAH RIMPEL REDUCTIE THERAPIE | Ook mogelijk in kuurverband!
De Rimpel Reductie Therapie is een speciale massagetechniek die aansluit op de bindweefselmassage. Velen ervaren de bindweefselmassage als intensief, deze massage is nog een stukje intensiever en werkt doelgericht op rimpels en littekens. Door deze massage krijg je een langdurig en mooi effect van huidverbetering.

KRUIDEN PEELING | 60 min | Ook mogelijk in kuurverband!
De kruiden peeling is geschikt bij de behandeling van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, littekens en couperose. Deze peeling kan bij elk huidtype gebruikt worden, ook bij de donker getinte huid en is geschikt voor het gezicht én het lichaam, bij mannen en vrouwen.

Wat doet bindweefselmassage met uw huid?

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Rimpel Reductie Therapie

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel. Waar de bindweefselmassage stopt gaat de RRT verder. De continue stimulans zorgt voor een opbouwende verbetering van de huid. Wetenschappelijk is bewezen dat onze hannah RRT een verbetering van 35 tot 80 % in vorm, kleur, structuur en mobiliteit laat zien. De kuur is maatwerk. Je kunt de RRT behandeling volledig boeken, los of in kuurverband.

Wat zijn de resultaten van Rimpel Reductie Therapie?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.